Weerbaarheidstraining voor volwassenen

Deze weerbaarheidstraining voor volwassenen kan door iedereen worden gevolgd, ook voor mensen die overspannen zijn of een burn-out hebben. De training is zowel individueel als in groepsverband te volgen. Deze training heeft zijn effectiviteit al bewezen.

De weerbaarheidstraining van Trots & Weerbaar is zo samengesteld, dat je weet wat  jouw grens is en hoe je deze aan kunt geven. Wanneer dit eenmaal een natuurlijk onderdeel van jezelf is geworden heb je er de rest van je leven plezier van! Dit is jouw nieuwe ik: “Trots & Weerbaar!.”

Tijdens de training ga jij je innerlijke kracht voelen en leer je te vertrouwen in waar jij voor staat. Je krijgt actieve oefeningen om je lichaam en mindset in balans te brengen.

Lesinhoud van de training:

  • Non-verbale communicatie;
  • Trainen stemgebruik en verbale kracht;
  • Grenzen voelen, herkennen en aangeven;
  • Zelfverdedigingstechnieken (indien nodig aan te leren).

Tijdens de training krijg je inzichten die je helpen, als partner, als ouder en/of in de gezinssituatie. Je ontwikkelt je vaardigheden voor je dagelijkse sociale leven. Tevens zul je ervaren hoe je om kunt gaan met collega’s, werkdruk en overige lastige situaties op de werkvloer.

Via het contactformulier kun je jouw hulpvraag invullen. Geef zo uitgebreid mogelijk aan wat je wilt leren, zodat ik exact kan bepalen welke gerichte aanpak voor jou nodig is. Het tarief kan ik na ontvangst van het contactformulier vaststellen voor je.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!