De stap van de basisschool naar de middelbare school  is voor alle kinderen spannend. Nu ben je de oudste en één van de “grootsten” van de basisschool en volgend schooljaar ben je ineens de jongste en de “kleinste” op je nieuwe school.

In de brugklastraining worden de kinderen uit groep 8 voor deze grote overstap klaargestoomd, met als doel een vliegende start te maken op de middelbare school. Want een goed begin is het halve werk!

Door middel van lichaamswerk en een positieve mindset, leer je en ervaar je dat ook jij een zelfverzekerde houding hebt. Je leert op jezelf te vertrouwen en laat je niet van de wijs maken door anderen. “Er bij horen” is fijn. Nog fijner is er bij horen en jezelf kunnen zijn. Je niet anders voor hoeven doen door groepsdruk is wat je tijdens deze training ook leert.  Alle “grote” jongens en meisjes maken amper indruk, want jij weet hoe je ontspannen en zelfverzekerd rond kunt lopen en hoe je op een prettige manier contact kan maken met je nieuwe klasgenoten.

Deze training is individueel te volgen, maar is vooral geschikt als groepstraining (op bijvoorbeeld de basisschool).

Via het contactformulier kun je je inschrijven voor de brugklastraining. Graag zo uitgebreid mogelijk vermelden voor wie of welke groep de training bedoeld is en welke hulpvraag er aanwezig is.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!