Wat voor type leider ben jij en wat voor leider heeft jouw bedrijf nodig? Kun je jezelf blijven, vanuit jouw kracht en kwaliteiten werken en voldoen aan de verwachtingen van de organisatie?

Tijdens de leiderschapstraining ga je ervaren wat voor jou werkt. Hoe je met de juiste leiderschap de lijnen uitzet (of juist niets doet). Welke balans heb je tussen aansturen van werknemers of hen zelfstandig laten werken? In hoeverre wil je controleren en kun je loslaten en verantwoordelijkheid geven?

Hoe ga je zelf om met leiderschap van bovenaf? Ben je in alle situaties weerbaar genoeg? Welke keuzes maak je tussen bedrijfsbelang tegenover het teambelang en hoe ga je om met keuzes tussen teambelang en het persoonlijke belang van een medewerker?

Zie je de medewerker achter het gedrag of zie je alleen het gedrag? Herken je het talent van elke medewerker of zie je alleen de behaalde resultaten van een medewerker, de cijfertjes op papier? Elke medewerker heeft een talent, maar hoe combineer je deze verschillende talenten binnen jouw team?

Bij Trots & Weerbaar gaan we dieper in op deze vragen. Inzichten begrijpen werkt het beste door deze te voelen en zelf te ervaren. Dit is de basis van deze unieke training. Op een verfrissende manier ga je deze inzichten eigen maken.

Een goed team begint bij goed leiderschap!

Via het contactformulier kun je je aanmelden voor deze training, informatie over de training opvragen e/o informeren naar het tarief.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!