In elk gezin botst het wel eens. Je hebt te maken met verschillende karakters. Je doet heel veel dingen samen. Als ouder(s) is het belangrijk dat je er voor je kinderen bent, dat je voor ze zorgt en dat je ze kunt troosten en indien nodig kunt corrigeren. Kinderen zijn een groot geschenk, maar de functie ouder is misschien wel de moeilijkste job van de hele wereld!

De dynamiek binnen een gezin heeft pieken en dalen. Geluk en verdriet. Successen en tegenslagen. Soms kunnen de inzichten van een neutrale coach bepaalde gedragingen binnen een gezin ophelderen. Herkennen, voelen en snappen hoe dit bij jouw gezin gaat. Bijvoorbeeld jij bent altijd die persoon die voor iedereen klaar staat en hierbij soms vergeet om voor jezelf te kiezen. Of ben jij iemand die veel met die stressvolle baan bezig is en hierbij vergeet om er voor het gezin te zijn. Ben je van de strenge opvoeding of van de vrije opvoeding? Heeft één van de kinderen een extra zorgbehoefte, waardoor de aandacht binnen het gezin oneerlijk verdeeld is. Ben jij die persoon binnen het gezin die altijd rekening houdt met iedereen of bij jij die persoon die altijd eerst doet wat jij graag wilt en hierdoor onbewust het gezin op de 2e plaats komt.

Met de weerbaarheidstraining voor het gezin werken we met alle familieleden. Waarbij iedereen voor zichzelf inzichten krijgt die helpen voor jouw rol binnen jouw gezin. Met deze inzichten krijg je meer begrip voor elkaar, wat voor meer harmonie en balans zorgt. Het mooie aan deze training is dat je jouw inzichten ook kunt gebruiken op je werkvloer, want op de werkvloer heb je ook te maken met een groepsdynamiek waarbij je de balans moet zoeken tussen geven en nemen.

Wil je meer informatie over de weerbaarheidstraining voor het gezin, neem dan contact op via het contactformulier.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!