Je wilt toch ook je weerbaarheid een extra boost geven?! Deze weerbaarheidstraining helpt je bij het omgaan met lastige situaties op de werkvloer. Te denken aan:

  • Collega’s waar je moeilijk mee kunt samenwerken;
  • Lastige klanten;
  • Grote veranderingen binnen het bedrijf (bijvoorbeeld een reorganisatie);
  • Balans tussen werk/het bedrijf en er voor mezelf zijn.

Tijdens de training ga je met de andere deelnemers je eigen kracht voelen en je eigen kwaliteiten ontdekken. Want zeg nou zelf: “Wie weet er beter dan jijzelf wat je nodig hebt?!” Trots & Weerbaar gaat met jou naar jouw ik. “Wat vind ik fijn en wat vind ik niet fijn?!” Dit is de absolute basis van jouw weerbaarheid!

Waarom is deze Weerbaar op de Werkvloer wat voor jou?

Los van mijn eigen ervaring uit het bedrijfsleven train ik kinderen, volwassenen, senioren, docenten en werknemers. Mijn ervaring is dat de rode draad van weerbaarheid in de levenslijn van kind tot en met senior vaak een vast patroon is. Wanneer je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Mijn taak als weerbaarheidsprofessional is om jou die inzichten te geven die je helpen om dit patroon te doorbreken. Met actieve oefeningen en sprekende voorbeelden ga je de inzichten echt ervaren.

 

Het mooiste cadeau die je iemand kan geven is dat je jezelf kan zijn. Wanneer je jezelf kan zijn, dan kan je de ander ook meer geven van jouw ECHTE IK! Geef jezelf dus dit cadeau en kom dichter bij je IK. Wil je die rode draad van belemmeringen eindelijk doorbreken, dan moet je niet weer uitstellen. Nu is de tijd om aan je weerbaarheid te werken.

Deze weerbaarheidstraining is te volgen in groepsverband, voor bijvoorbeeld een hele afdeling. Ook is het mogelijk om een individueel traject aan te gaan. Veel bedrijven hebben een opleidingsbudget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling.

Via het contactformulier kunt je je aanmelden voor deze training e/o informeren naar het tarief.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!