Deze weerbaarheidstraining helpt jou bij het omgaan met ‘lastige’ situaties op de werkvloer. Onder andere te denken aan:

  • Collega’s waarbij de samenwerking moeizaam verloopt;
  • Lastige klanten;
  • Grote veranderingen binnen het bedrijf (bijvoorbeeld een reorganisatie);
  • Werkdruk / stress;
  • Balans tussen werk en privé;
  • Overspannenheid.

Tijdens de training ga jij je eigen kracht voelen en jouw eigen kwaliteiten ontdekken. Want zeg nou zelf: “Wie weet er beter dan jijzelf wat jij nodig hebt?!” Trots & Weerbaar gaat naar de basis van jouw ik. “Wat vind ik fijn en wat vind ik niet fijn?” Dit is de absolute basis van jouw weerbaarheid! Vanuit deze basis kun jij op een goede manier verbinden met andere mensen.

Wanneer je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg

Mijn ervaring is dat de rode draad van weerbaarheid in de levenslijn van kind tot en met senior vaak een vast patroon is. Als kind heb je helpende strategieën aangemaakt die voor jou effectief zijn. Helaas kom je soms op een keerpunt in je leven dat deze strategieën niet meer werken en zal jij andere kwaliteiten van jezelf in moeten zetten die wel effectief zijn. Mijn taak als weerbaarheidsprofessional is om jou die inzichten te geven die jou gaan helpen om die oude patronen te doorbreken. Met actieve oefeningen en sprekende voorbeelden ga je de inzichten echt voelen en ervaren en kun jij op een goede manier verbinden met andere mensen.

 

 

Wanneer je jezelf kan zijn, dan ontstaan er minder conflicten en irritaties. Jouw communicatie verloopt soepeler, want jij spreekt vanuit de kern van je hart. Wil jij die rode draad van belemmeringen eindelijk doorbreken, stel niet meer uit! Nu is de tijd om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken en verbeter jouw weerbaarheid en jouw sociale vaardigheid!

Deze weerbaarheidstraining is zowel individueel als in groepsverband te volgen (teamtraining). Veel bedrijven hebben een opleidings- en of een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar die je kunt inzetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers die vanuit hun kracht werken, die zijn goud waard voor het bedrijf.

Via het contactformulier kunt je je aanmelden voor deze training e/o informeren naar het tarief.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!