Als weerbaarheidsprofessional heb een brede sport achtergrond. Bij een aantal sporten heb ik op redelijk hoog niveau moeten presteren. Door de brede sportachtergrond en de persoonlijke ervaring als sporter weet ik wat een topsporter nodig heeft om succesvol te zijn, hierdoor kan ik mij goed inleven in de hulpvraag van jou als sporter. Ik kan bijna letterlijk in jouw sportschoenen staan om met de juiste thema’s aan de slag te gaan. Het is voor de trainingen helemaal niet noodzakelijk dat ik een sport persoonlijk heb beoefend om het juiste maatwerk voor de hulpvraag aan te kunnen bieden. Jij als Topsporter hebt jouw kwaliteiten en jouw talent om de sport uit te voeren, als weerbaarheidsprofessional beschik ik over de kwaliteiten om jou mentaal op een hoger niveau te brengen zodat jij een nog betere topsporter wordt!

Topsporter NGF

Mijn zoon is een 12 jarige topsporter met serieuze golfambitie. Hij vond het moeilijk om tijdens wedstrijden mindere slagen te vergeten en te focussen op de volgende slag of zichzelf te herinneren aan betere slagen die hij eerder in een wedstrijd had gemaakt.

Edwin heeft mijn zoon op een rustige, gestructureerde en succesvolle wijze geholpen om zijn focus te verleggen, beter geconcentreerd te blijven tijdens het spel en zich niet meer te laten intimideren door medespelers of gebeurtenissen in de baan.

De door Edwin gebruikte aanpak was duidelijk, makkelijk toepasbaar, op maat gesneden voor een 12 jarige en hoogst effectief!

Golfprofessional en Coach Topgolfers

Ik ben een golfprofessional en coach verschillende (jeugd)Topgolfers. Daarbij ondersteun ik ze op het technische en tactische gebied van het spel. Maar mensen die golfen weten ook dat daarnaast een groot beroep wordt gedaan op de mentale weerbaarheid van een speler en zeker van een jeugdspeler die zichzelf ook daarnaast aan het ontwikkelen/ontdekken is!
Zo heeft Edwin ook een speler (>18 jaar) begeleid uit mijn stal die in een ronde golf regelmatig een slechte reeks holes of 1 slechte dag in een toernooi over meerdere dagen had. Vaak was het een negatieve gedachte waardoor onnodige fouten ontstonden! Simpel gezegd, hij nam deze emoties mee naar de volgende slag waardoor er fout op fout stapelde! Hij heeft hem geleerd hoe hij met deze negatieve gedachten om kan gaan zodat dit minimale invloed heeft op de processen en routine van zijn spel.
Bedankt voor de aanvulling om deze speler completer te maken en hem weer een stapje dichter bij zijn doel te krijgen!

Overige sporten/sporters

Uiteraard hebben meer topsporters (met een verschillende sportdiscipline) een weerbaarheidstraject gevolgd. Niet elke topsporter wilde zijn/haar verhaal delen. Wil jij als topsporter werken aan jouw weerbaarheid en veerkracht, neem dan via het contactformulier contact op. Wij bellen jou terug zodat jij in een persoonlijk gesprek kan aanvoelen of het weerbaarheidstraject iets voor jou is.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!