Speciaal voor volwassenen heeft Trots & Weerbaar training/coaching op maat. Deze training heeft zijn effectiviteit al bewezen. Tijdens de weerbaarheidstraining ontwikkel je je weerbaarheid en sociale vaardigheid voor je dagelijkse leven.

Oude patronen doorbreken en nieuwe vaardigheden eigen maken

De weerbaarheidstraining van Trots & Weerbaar is zo samengesteld, dat je weet wat  jouw grens is en hoe je deze aan kunt geven. Wanneer dit eenmaal een natuurlijk onderdeel van jezelf is geworden heb je er de rest van je leven plezier van! Dit is jouw nieuwe ik: “Trots & Weerbaar!.”

Grenzen voelen, herkennen en aangeven

Bij bijna alle psychologen en coaches zit je en ben je alleen maar in gesprek. Dit kan helpen, maar dit werkt niet voor iedereen. Het belangrijkste voor verandering is dat je voelt wat je nodig hebt en ook voelt wat je anders wilt / moet doen. Trots & Weerbaar is gericht op DOEN EN ERVAREN. De lessen bestaan voor 75% uit actieve oefeningen. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer iemand leert tijdens beweging de opnamecapaciteit van de hersenen 80% tot 85% groter is dan zonder beweging. Tijdens de weerbaarheidstraining ga je je kracht voelen en je kwaliteiten ontdekken. Met een ruime mix aan tools krijg je steeds meer inzichtelijk wat je nodig hebt en wat voor jou werkt. Met actieve oefeningen breng je je lichaam en mindset in balans.

Weerbaarheid voor de privé situatie

Je wilt je dierbaren niet teleurstellen, kwetsen en verdriet doen, maar je wilt toch ook kiezen wat voor jou belangrijk is en voor jou goed voelt?! Tijdens de weerbaarheidstraining krijg je inzichten die je helpen, als partner, als ouder en ook hoe om te gaan met familieleden, buren en of vrienden. Je ontwikkelt nieuwe vaardigheden voor je dagelijkse leven.

Weerbaarheid op de werkvloer

Loop je vast door conflicten met “lastige” collega’s en of “lastige” klanten? Is de werkdruk te hoog en of zijn er andere stressvolle situaties op de werkvloer? Ook hiervoor heeft Trots & Weerbaar de expertise in huis om te ervaren hoe met deze situaties weerbaar om te gaan. Je kunt leren de situatie anders te bekijken en anders te ervaren waardoor jouw gevoel in die situatie anders wordt en je met een andere emotie die situatie kunt beleven. Ontdek hoe je je grens op een krachtige en respectvolle manier kunt aangeven. We kunnen ook gaan ontdekken waar je energie van krijgt en van welke werkzaamheden je blij wordt.

Voor elke privé- en zakelijke hulpvraag is maatwerk beschikbaar. Via het contactformulier kun je jouw hulpvraag invullen. Geef zo uitgebreid mogelijk aan wat je wilt leren, zodat ik exact kan bepalen welke gerichte aanpak je nodig hebt.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!