Onder het menu Bedrijven staat een aanbod van de bedrijfstrainingen die het meest aangevraagd worden.

Veel bedrijven investeren graag in jouw persoonlijke weerbaarheid en die van het team, want werknemers die goed functioneren zijn de bouwstenen van het bedrijf. Nieuwe inzichten die jouw persoonlijke ontwikkeling vergroten is voor jou en het bedrijf goud waard!

Onder weerbaarheid valt ook een goed ontwikkelde sociale vaardigheid, een goede communicatie zorgt voor wederzijds begrip en voorkomt misstanden. Voor bijvoorbeeld het duidelijk kunnen uiten van emoties is zowel weerbaarheid als sociale vaardigheid nodig.

De weerbaarheidstrainingen voor bedrijven zijn niet alleen gericht op werknemers en teamtrainingen, maar trainingen zijn er ook voor werkgevers. Helpende inzichten over het bedrijf in contact met de klant en inzichten over de directeur / manager in contact met werknemers. Wanneer je te maken hebt met veel verschillende klanten en werknemers met allemaal verschillende eigenschappen, die allemaal anders handelen, met allemaal een andere emotie en allemaal een andere privé situatie hebben (met verschillende problemen), dan is het helpend en verfrissend om nieuwe inzichten te krijgen hoe jij vanuit jouw rol als directeur of als manager kunt handelen in die situatie.

Informeer bij je werkgever naar een opleidingsbudget en of een persoonlijk ontwikkelingsbudget voor jouw training.

Wanneer je als manager of werknemer een hulpvraag hebt die niet in dit menu weergegeven wordt neem dan contact op met Trots & Weerbaar via het contactformulier, want het aanbod aan trainingen is groter dan dit. Trots & Weerbaar levert maatwerk en denkt altijd mee met jouw hulpvraag.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!