Onder het menu “Bedrijven” vind je een selectie van de meest gevraagde bedrijfstrainingen.

Veel bedrijven investeren graag in de persoonlijke weerbaarheid van hun medewerkers en teams, omdat goed functionerende werknemers de bouwstenen van een succesvol bedrijf zijn. Nieuwe inzichten die jouw persoonlijke ontwikkeling bevorderen, zijn van onschatbare waarde voor zowel jou als het bedrijf!

Weerbaarheid omvat ook goed ontwikkelde sociale vaardigheden. Goede communicatie bevordert wederzijds begrip en voorkomt misverstanden. Voor het duidelijk kunnen uiten van emoties zijn zowel weerbaarheid als sociale vaardigheden essentieel.

Onze weerbaarheidstrainingen richten zich niet alleen op werknemers en teamontwikkeling, maar bieden ook trainingen voor werkgevers. Deze trainingen bieden waardevolle inzichten voor het verbeteren van klantcontact en de interactie tussen directie/management en werknemers. Wanneer je te maken hebt met een diversiteit aan klanten en medewerkers, elk met hun eigen eigenschappen, emoties en persoonlijke situaties, is het verfrissend en nuttig om nieuwe strategie├źn te leren die je in staat stellen effectiever te handelen in je rol als directeur of manager. Informeer bij je werkgever naar opleidingsbudgetten en persoonlijke ontwikkelingsbudgetten voor jouw training.

Heb je als manager of werknemer een specifieke hulpvraag die niet in ons menu staat? Neem dan contact op met Trots & Weerbaar via het contactformulier, want ons aanbod aan trainingen is breder dan hier weergegeven en wij leveren altijd maatwerk om aan jouw behoeften te voldoen.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!