De basis van elke topsporter is de mentale weerbaarheid! Hiernaast moet je heel veel uren trainen om steeds beter te worden. Hoeveel trainingsuren je wilt investeren bepaald uiteindelijk voor een deel je succes. Je zult dus afspraken met vrienden moeten overslaan en andere dingen die je leuk vindt, die moet je vaak afzeggen. Dit heeft ook allemaal te maken met jouw weerbaarheid.

Ben je nog geen Topsporter en je wilt topsporter worden, dan is deze training evengoed van toepassing op jou! Het gaat er om dat jij de mindset van een topsporter ontwikkeld naar een hoog niveau en hiermee je eigen succes enorm vergroot!

Binnen sport en topsport zijn er nog meer elementen die jouw drive om te sporten bepalen. Denk hierbij aan veiligheid en plezier tijdens het sporten. Wanneer deze basis ook goed is, dan kun jij als sporter nog meer genieten van het spelletje en ga je merken dat hierdoor de sportresultaten ook omhoog gaan.

Trots & Weerbaar levert maatwerk en denkt altijd mee met jouw hulpvraag. Wil je ook een maatwerk training en of wil je informatie, neem dan contact op via het contactformulier.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!