In de zorg heb je te maken met heel veel verschillende type mensen. Hoe je de één benaderd werkt totaal niet bij een andere cliënt. In dit werk is het dus van belang dat je goed in weet te schatten hoe je moet reageren op de persoon waarmee je werkt. Andersom is het ook goed om te weten hoe je reageert op een bepaalde situatie of bepaald gedrag van jouw cliënt of een collega.

Tijdens de training leer je over jezelf in samenwerking met de communicatie met andere mensen. Door de training verbeter je jouw sociale vaardigheden. Met deze nieuwe inzichten verbeter je jouw communicatie en doordat je snapt hoe het werkt ga je je ook minder irriteren in bepaalde situaties.

Omdat sociale vaardigheid een onderdeel is van weerbaarheid, ontwikkel je bovendien nieuwe skills om voor jezelf op te komen. De kracht van deze training is dat je jouw sociale vaardigheden gaat voelen en ervaren en hierdoor nog beter kunt handelen in bepaalde situaties.

De training is geschikt voor zowel individuele- alsmede team trajecten. Aanmelden voor de training en of informatief contact opnemen kan via het contactformulier.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!