Training voor kinderen

Kinderen leren rekenen en taal op school. Minstens zo belangrijk is de ontwikkeling van de sociale vaardigheden van uw kind. Deze vaardigheden zullen hem / haar niet alleen helpen in de jonge jaren, maar ze zullen de basis zijn voor een heel leven.

Trots & Weerbaar heeft het specialisme in huis om het kind inzichten mee te geven die nodig zijn om zich persoonlijk te ontwikkelen. De training is leuk, omdat de vaardigheden aangeleerd worden door middel van actieve oefeningen, spel- en sport vormen en ondersteunend beeld- en film materiaal. Al spelend leert het kind de belangrijke dingen van het leven en hoe het positief vanuit de eigen kracht kan handelen.

IMG_1159 (2)

Als trainer maak ik gebruik van mijn kennis uit verschillende opleidingen, aangevuld met mijn sport vaardigheden uit verschillende sporten. Tijdens sporten wordt je bewust hoe je samen moet werken / sporten. Elk kind e/o elke groep kinderen is anders, daarom kijk ik altijd wat het individu e/o de groep kinderen nodig heeft. Trots & Weerbaar maakt de training op maat, om zo het beste resultaat te behalen voor het kind.

Aanmelden e/o informatief contact opnemen kan via het contactformulier.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!