Brugklastraining groep 8 PO

De stap van de basisschool naar de middelbare school  is voor alle kinderen spannend. Nu ben je de oudste en één van de “grootsten” van de basisschool en volgend schooljaar ben je ineens de jongste en de “kleinste” op je nieuwe school.

In de brugklastraining worden de kinderen uit groep 8 voor deze grote overstap klaargestoomd, met als doel een vliegende start te maken op de middelbare school. Want een goed begin is het halve werk!

Door middel van lichaamswerk en een positieve mindset, leer je en ervaar je dat ook jij een zelfverzekerde houding hebt. Je leert op jezelf te vertrouwen en laat je niet van de wijs maken door anderen.  Alle grote jongens en meisjes maken amper indruk, want jij weet hoe je ontspannen en zelfverzekerd rond kunt lopen.

Deze training is individueel te volgen, maar is vooral geschikt als groepstraining te volgen op de basisschool.

Via het contactformulier kun je je inschrijven voor de brugklastraining. Graag zo uitgebreid mogelijk, zodat ik exact kan bepalen welke gerichte aanpak voor jou nodig is. Aan scholen het verzoek om aan te geven om hoeveel kinderen het gaat. Het tarief kan ik na ontvangst van het contactformulier vaststellen.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!