Anti-pesttraining werknemers

De training is erop gericht de werknemer te laten ervaren wat hij zelf kan doen tegen pestgedrag op de werkvloer. De werknemer leert assertief te zijn en voor zichzelf op te komen. Niet alleen in theorie, door middel van gesprekken, maar ook in praktijk. Een belangrijk instrument waarmee wij aan de slag gaan is duidelijke communicatie zowel verbaal als non-verbaal.

De Werknemer leert assertief voor zichzelf op te komen. Dit doen we niet alleen door theorie en het er met elkaar erover te hebben, maar het ook echt doen en ervaren. Een belangrijk instrument hierbij is duidelijke communicatie en de belangrijkste communicatie is de non-verbale communicatie. Zowel verbaal als non-verbaal gaan wij hiermee aan de slag.

Een manager ziet niet alles. De werknemer wordt getraind om zelf het probleem goed de baas te kunnen en het probleem daarnaast te kunnen signaleren bij de manager.

Deze training wordt zowel individueel als in teamverband aangeboden. De training is voor werknemers en er is een training voor managers.

Via het contactformulier kunt u zich aanmelden voor deze training e/o informeren naar het tarief.

Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!